Bilde av Nina Dehlin

– Jeg fikk mer energi og ble mindre stiv i muskler og ledd


Etter 10 år med Fibromyalgi, smerter, utmattelse og søvnløse netter hadde Nina prøvd det meste. Så ble hun anbefalt Calanus® Oil av en venn, og det er hun evig takknemlig for.

Nina var mer eller mindre sengeliggende i 2 år. Hun hadde smerter 24/7 og utmattelsen var nærmest total. På det verste turte hun ikke gå bak i hagen fordi hun var redd for og ikke klare å gå de få meterne opp til huset igjen.

 

Følte legene hadde gitt opp

Hun følte at legene hadde gitt opp. «Var det sånn resten av livet skulle bli?», fryktet Nina.

Så begynte hun å gå tur. Tusla bortover veien, telte lyktestolper. Tre bortover veien og tre hjem igjen. Tre ble til fem og fem ble til ti og etter den ellevte så slutta hun å telle.

Formen ble gradvis bedre og bedre, men hadde fortsatt flere dager i senga enn utenfor. Og det var da hun, tilfeldigvis – kom over Calanus® Oil. «Jeg startet opp med én kapsel om morgenen i en uke, økte så til én på morgenen og én på kvelden i tre uker, og så to på morgenen og en på kvelden videre.»

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

– Energien var begynt å komme tilbake og det økte energinivået mitt førte til at muskler og ledd fungerte bedre.

Et aktivt liv med mindre smerter og mer energi

«Jepp, vet det høres ut som et lite mirakel og det er det og», forklarer Nina.

«Det at jeg fikk mer energi, og ble mindre stiv i musklene og leddene, gjorde at jeg sov bedre og at jeg fikk livsgleden tilbake. Jeg fikk lyst til å leve sunt. Polstringen som hadde sneket seg på gjennom flere år begynte gradvis å minke og jeg gikk ned tre buksestørrelser», sier hun videre.

Før lette Nina etter snarveier når hun gikk tur med Doffen, sin firbente venn og turkamerat, nå leter de etter omveier. Turene blir lengre og lengre.

HVA ER ENERGI?

• Forekommer i mange former som varme, elektrisitet eller bevegelse

• Mange føler seg energitom på grunn av lite/dårlig søvn, feil kosthold, blodmangel, depresjon, lavt stoffskifte eller andre helsetilstander.

• Å være energitom over lengre tid kan påvirke hverdagen negativt og selv den minste oppgaven kan være tung å gjennomføre.

• Pass på å få nok søvn, spise riktig mat og mosjonere flere ganger i uken for mer energi.

• Pass på å få i deg tilstrekkelig vitaminer, mineraler og fettsyrer.

Hun sier ikke at alt dette skyldes Calanus® Oil alene. Hun har jobba hardt for å komme seg dit hun er i dag, men en ting er sikkert, og det er at Calanus® Oil, de tre daglige kapslene har hjulpet henne over kneika. Dette gjør at hun i dag klarer å leve et aktivt liv med mye mindre smerter og mye mer energi.

Som en ekstra bonus så har økt mosjon og bedre kosthold gjort at kolesterolet har gått ned fra 6.1 til 5.5. Legen er kjempefornøyd og lurte på hva som hadde skjedd. Flere av vennene og i familien lurer også på hva hun har gjort for å bli så sprek.

 

– Som kronisk syk med Fibromyalgi så blir en anbefalt mye forskjellig og en prøver mye. I ren fortvilelse. Jeg ville aldri gått ut og anbefalt Calanus® Oil om det ikke fungerte for meg.

I jula gikk hun tom fordi hun hadde økt dosen og glemt å bestille mer. «Jeg kjente at energinivået mitt dalte og det det var da jeg virkelig skjønte at det var sant. Jeg ringte kundeservice og ba dem sende en container. Nå skal jeg aldri mer gå tom!», avslutter Nina.

Siden Calanus® Oil bidrar til normal hjertefunksjon kan det bidra til økt energi i hverdagen. Denne studien konkluderer med at Calanus® Oil er en spesielt potent kilde til omega-3 fettsyrer.

Bilde av Nina Dehlin

Trebarnsmor og diabetiker Linda forteller om hvordan Calanus® Oil har bidratt til en bedre hverdag:

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring