Omega-3 går som en rød tråd gjennom mange kostholdsanbefalinger i dag. Raudåta og Calanus® Oil gjør sitt for å bidra til den røde tråden. Men hvor mye Calanus® Oil og omega-3 bør man egentlig spise per dag?

De viktige fettsyrene

Helsedirektoratet anbefaler jevnlig tilførsel av omega-3-fettsyrene EPA og DHA gjennom kosten, fordi kroppen selv ikke greier å produsere disse viktige fettsyrene i tilstrekkelig grad. EPA og DHA bidrar til et velfungerende hjerte- og karsystem, god synsfunksjon og bidrar også til mentale funksjoner som læring, humør og hukommelse.

For å oppnå positiv helseeffekt bør inntaket av disse omega-3-fettsyrene være på minimum 250 mg per dag. EPA og DHA får du i deg ved å spise fet fisk to til tre ganger i uken, som middag eller som pålegg. Andre matvarer kan også ha tilsetninger av disse fettsyrene. Sist, men ikke minst, finnes EPA og DHA i marine kosttilskudd.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Liten kreps med stor kraft

Av hoppekrepsen raudåte (Calanus finmarchicus) utvinnes Calanus® Oil, et marint omega-3-kosttilskudd. Raudåta lever i Norskehavet og i de arktiske havområdene og livnærer seg av planteplankton. Fra mai til august lagrer den store mengder marine oljer, omega-3-fettsyrer og antioksidanten astaxhanthin.

Mengdene næringsstoffer som lagres er faktisk mer enn det som til sammen finnes i alt annet dyreliv i norske og arktiske farvann, inkludert krill. Raudåteoljen inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA og i tillegg to andre interessante fettsyrer, stearidonsyre og ketolinsyre. De sistnevnte fettsyrene fungerer nærmest som katalysatorer og forsterker opptaket og virkningen av EPA og DHA.

Naturens egen gavepakke

Calanus® Oil er et unikt tilskudd som ikke bare bidrar til å dekke behovet for EPA og DHA, men også hjelper kroppen med å utnytte effekten av disse svært sentrale fettsyrene. Hvis du er usikker på om du får i deg nok fet fisk gjennom kosten, anbefaler vi et tilskudd av Calanus® Oil på 2-4 kapsler per dag. Bruker du Calanus® Oil regelmessig så får kroppen din tilført helsebringende fettsyrer og antioksidanter – naturens egen gavepakke til deg.

Les om Airen som opplevde god effekt av å øke dagsdosen av Calanus® Oil.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring