Bilde av eldre par i solnedgang

Det gode liv kommer ikke av seg selv. Et grunnleggende viktig tiltak handler om å ta vare på helsen og forebygge utvikling av livsstilssykdommer. 

Hvem ønsker seg ikke et godt liv? Vi er alle forskjellige, vi har ulike forventninger og vi stiller ulike krav til oss selv og samfunnet som vi er en del av. Nøkkelen til det gode liv kommer således i mange fasetter, men én ting kan vi trygt slå fast. Det gode liv kommer ikke av seg selv.

I så henseende er det grunnleggende viktig å ta vare på helsen. Med sunt kosthold og fysisk aktivitet forebygger vi utviklingen av livsstilssykdommer, sykdom som følge av hvordan vi lever.

Sykdommer relatert til livsstil forårsaker mellom 70 og 80 prosent av norske dødsfall. I Norge skyldes nesten fire av fem dødsfall hjerte- og karsykdommer og kreft, som stort sett kan relateres til livsstil, skriver Vårt Land.

Et godt supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet er kosttilskudd. Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt, fordi kroppen har god nytte av disse fettsyrene.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Hvorfor du bør velge Calanus® Oil som ditt omega-3 tilskudd

Du gjør et trygt og godt valg med Calanus® Oil, et nytt og unikt, bærekraftig naturprodukt.

Calanus® Oil utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte, verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåte høstes på en bærekraftig måte i rene kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi.

Oljen i raudåte – Calanus® Oil – utvinnes og foredles uten bruk av kjemikalier slik tilfellet ofte er med andre marine oljer. Calanus® Oil har en unik sammensetning ved at omega 3-fettsyrene er bundet i ester-form til langkjedete umettede fettalkoholer. Dette gjør at produktet har noen virkelig spennende egenskaper som ikke finnes i “vanlige” omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Calanus® Oil inneholder antioksidanten Astaxanthin (les om Astaxanthin her) og har i så måte god holdbarhet. Dette kosttilskuddet er også tilsatt vitamin D, hvilket støtter immunforsvarets normale funksjon, er viktig for skjelettet ditt, støtter normal muskelfunksjon, og bidrar til at du tar vare på musklene dine.

Calanus® Oil bidrar til normal hjernefunksjon og hjertefunksjon og har ingen påviste bivirkninger.

Vi får ofte gode tilbakemeldinger fra våre kunder – noe vi synes er veldig hyggelig.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring