Bilde av familie på strand
Omega-3 er flerumettede fettsyrer som er svært viktig for kroppen og helsen vår, for liten og stor, men vi klarer ikke å produsere disse fettsyrene selv i tilstrekkelig grad. Derfor er det nødvendig å få det i seg via kostholdet.

Disse essensielle fettsyrene er viktige både for den fysiske og psykiske helsa vår. De marine fettsyrene EPA og DHA er de viktigste fettsyrene for oss mennesker og disse bidrar til at cellene i kroppen fungerer optimalt.

Gjennom hele året

Helsemyndighetene anbefaler at man får i seg tilstrekkelig med omega-3 gjennom hele året. Får man det ikke via kosten, kan man ta det som kosttilskudd produsert av de aller beste råstoffer. Calanus® Oil, en ren omega-3 fra Nord-Norge, og har en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Mange helsefordeler

Ved et trofast og jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå alle de positive sidene som de essensielle fettsyrene gir hjerte- og karsystemet, leddhelsen, hjernen og huden vår. Dette er viktig for oss allerede før vi kommer til verden, i mors liv under svangerskapet. Behovet for omega-3-fettsyrene følger oss videre på hele livets landevei, fra fødsel og spedbarnsstadiet til barne- og ungdomsårene, opp i de voksnes rekker, til vi blir eldre og til syvende og sist avslutter et langt liv. Hele familien trenger omega-3.

Vi er alle forskjellige, vi har ulike forventninger og vi stiller ulike krav til oss selv og samfunnet som vi er en del av. Men alle ønsker seg et langt og godt liv. Et grunnleggende viktig tiltak handler da i så måte om å ta vare på helsen og forebygge utvikling av livsstilssykdommer.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Betennelsesdempende

Omega-3 bidrar til å opprettholde god funksjon av hjernen og nervesystemet, herunder synsfunksjoner og mentale funksjoner som læring, humør og hukommelse. Kostholdet i den vestlige verden har stort overskudd av omega-6, som fremmer betennelser. Kosthold og et lite aktivt liv gjør at mange sliter med helseproblemer som høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Omega-3 er naturlig betennelsesdempende og bidrar til god hjertehelse.

Dette kosttilskuddet er også tilsatt vitamin D, hvilket støtter immunforsvarets normale funksjon, er viktig for skjelettet ditt, støtter normal muskelfunksjon, og bidrar til at du tar vare på musklene dine.

Calanus® Oil utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte, verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåte høstes på en bærekraftig måte i rene kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi. Calanus® Oil er ansett å være Norges beste kilde til omega-3-fettsyrer, og i sin form naturens mest konsentrerte form for energi, uten påviste bivirkninger.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring