Bilde av frokost

Utskeielser i løpet av ferier og høytider er ikke det som avgjør hvordan helsa di blir om fem, ti eller tjue år. Det er det du gjør gjennom hele året som er avgjørende. Ordtaket «det er aldri for sent å snu» gjelder i høyeste grad her. Det er nemlig aldri for sent å legge om kostholdet og mosjonere oftere.

Det viktigste du kan gjøre for din egen helse er å ha en livsstil basert på sunn mat og jevnt aktivitetsnivå. På samme måte er det viktig å bruke kosttilskudd over tid for å oppnå at det sunne innholdet bidrar best mulig til å opprettholde en normal, god helse nå og i mange år framover.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Mange av våre kunder gir tilbakemeldinger om positive endringer etter regelmessig bruk av Calanus® Oil over tid. Noen opplever at effektene inntrer etter bare uker, mens for andre kan det ta flere måneder og opptil 6 måneder.

For de fleste vil imidlertid det viktigste være bidraget til god hjertehelse og det er bidrag som er viktig både nå og langt inn i fremtiden.

For at du skal få mest mulig effekt av Calanus® Oil anbefaler vi at du tar det daglig, gjerne rett etter frokosten med et stort glass vann.

Calanus® Oil bidrar til normal hjertefunksjon*, og flere av våre kunder som har brukt det over tid, forteller at de merker det i form av mer energi. Mer energi har bidratt til høyere aktivitetsnivå og dermed vektreduksjon. Som igjen kan ha positive effekter på både blodsukkernivå, kolesterol og blodtrykk.

Mange stiller høye krav til seg selv for det nye året. I stedet for å fokusere på det negative, de dårlige vanene man bør kutte ut, kan man heller fokusere på det positive, og heller tilegne seg nye, gode vaner. Da er det ikke umulig at de dårlige vanene forsvinner av seg selv etter hvert.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring