Bilde av Calanus oil eske vinter
Mange tror at man kun trenger å ta omega-3 i vinterhalvåret. Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt, fordi kroppen har god nytte av disse fettsyrene.

Ved et trofast og jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå alle de positive sidene som de essensielle fettsyrene gir hjerte- og karsystemet, leddhelsen, hjernen og huden vår.

Kroppen vår har ikke et lager av omega-3 som vi kan tære på, og den kan heller ikke produsere nok selv. Derfor er vi selv ansvarlig for å gi kroppen vår en jevn tilførsel av de sunne fettsyrene året rundt. Calanus® Oil er ansett å være Norges mest potente kilde til omega-3 fettsyrer.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Om sommeren får man som regel nok vitamin D fra solen, men vi har mangel på vitaminet om vinteren. Vitamin D er mye viktigere enn du tror, og vi trenger det året rundt. Dette spesielle vitaminet som vi får i oss fra solen og maten vi spiser, påvirker helsa vår i stor grad. Det er nødvendig for at vi skal kunne ta opp kalsium fra fordøyelseskanalen, samt at vi skal kunne bygge opp og fornye beinvevet. En slik fornyelse pågår hele livet. I tillegg har vitaminet betydning for muskelstyrke, og for å optimalisere immunforsvaret.

Ved å få i seg tilstrekkelig av et viktig næringsstoff som vitamin D gir man kroppen den beste forutsetning for å opprettholde en god helse og sammen med et variert kosthold og fysisk aktivitet vil risikoen for å bli syk bli lavere, og man kan erfare at kroniske sykdommer får et mildere forløp.

Det er viktig å få i seg både omega-3 og vitamin D året rundt. Et variert kosthold vil ofte være tilstrekkelig for å få i seg disse næringsstoffene, men mange har problemer med å få i seg nok omega-3 og Vitamin D gjennom sitt daglige kosthold.

Calanus® Oil inneholder omega-3-fettsyrer, antioksidanter og steroler i naturlig form. Vi har klart å beholde oljens naturlige egenskaper gjennom skånsom behandling.

Calanus® Oil er bundet i voksester, til forskjell fra fiskeolje og krillolje der de er bundet i triglyserider og fosfolipider. I tillegg til å være en spesielt god kilde til omega-3 er Calanus® Oil tilsatt vitamin D som bidrar til å opprettholde et normalt immunsystem.

2 kapsler gir deg et verdifullt bidrag, og ved å ta 2-4 kapsler hver dag sikrer du deg full anbefalt daglig dose av omega-3 og vitamin D.

Flere av våre kunder har gitt positive tilbakemeldinger om endringer etter regelmessig bruk av Calanus® Oil over tid. Det er ulikt hvor raskt effektene inntrer. Hos noen kan det ta et par uker, mens hos andre kan det ta flere måneder. Imidlertid vil det viktigste for de fleste være bidraget til god hjertehelse og det er et bidrag som er viktig nå, men også i fremtiden.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring