Bilde av Bjørn
“Jeg er 57 år og har slitt i snart 10 år med å kontrollere diabetes type 2.

Har også hjertehistorikk og er overvektig. Fikk «kniven på strupen» i vinter og beskjed om at nå var insulin eneste utvei. Det frista ikke.

Jeg måtte i gang med flere helsefremmende tiltak og i denne prosessen bestemte jeg meg for å supplere kostholdet med et omega-3-produkt og da bestilte jeg Calanus® Oil.

– Avgjørelsen om å prøve Calanus® Oil tok jeg etter nøye vurdering og lesing av den vitenskapelige dokumentasjonen, da jeg generelt er svært skeptisk til kosttilskudd og «vidunderkurer».

Jeg har tatt 2 kapsler daglig siden.

Blodsukker er nå stabilt og godt «innafor». Har i tillegg gått betydelig ned i vekt – to/tre buksestørrelser. Har i «velmaktsdagene» veid over 115 og hatt BMI på godt over 35, men ligger nå på BMI rundt 30. Videre vektreduksjon er selvsagt ønskelig, men vekta har nå stabilisert seg rundt 97-98 kilo. Søvnkvaliteten er blitt atskillig bedre (på grunn av vektreduksjonen) og jeg har definitivt mer overskudd både på jobb og på fritida – og har kutta ut den “obligatoriske” middagsluren.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

– De har vært et viktig bidrag til bedre helse

Går til legen og tar blodprøver annenhver måned. Kolesterolverdiene er også svært fine, selv om disse aldri har vært ekstreme. Æren for dette kan nok neppe tillegges Calanus® Oil, da det må legges til at det også har vært mindre justeringer av medisinering i prosessen siden i vinter, og at jeg daglig også går på en solid cocktail av «legemedisin», men fortsatt ingen insulin.

I tillegg har jeg nok blitt bedre på kosthold og litt flinkere på fysisk aktivitet, selv om viljen er veik. Men jeg har ingen planer om å slutte å ta Calanus® Oil-kapslene og velger å tro at de har vært et viktig bidrag til bedre helse.

PS! Har ikke tidligere tenkt på at dette var noe som kunne ha med Calanus® Oil å gjøre siden mitt fokus hele tida har vært på andre helseutfordringer.»

– Etter at jeg gjorde forandringer i livet mitt kan jeg informere om at tidligere utfordringer med kranglete mage, helt klart i landskapet «nervøs tarm» nå er totalt fraværende.

– Bjørn Svela, Kleppe

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring