Cookies og personvern

Personvernerklæring

Vi i Calanus Helse er opptatte av personvernet til brukerne på calanushelse.no og våre kunder. Derfor er vi nøye med å følge gjeldende lovverk for å sikre at persondata behandles og oppbevares i tråd med reglene. Denne personvernerklæringen gir informasjon om Calanus Helse sin bruk av personopplysninger.

Vårt personvernombud er daglig leder Henrik Rødsand. Han kan nås på e-post henrik@calanushelse.no

Alle som bruker calanushelse.no eller er registrert som kunde hos oss har rett til innsyn, retting, begrensning av databehandling, sletting eller overføring av de personopplysningene som Calanus Helse har samlet inn. Henvendelser angående dette kan rettes vårt personvernombud. Dersom opplysningene behandles i strid med reglene har man rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kjøp av Calanus® Oil

Ved kjøp av Calanus® Oil blir du av kontraktsmessige grunner bedt om å oppgi nødvendige personopplysninger slik at vi kan fullføre ordren og sende deg produktet. Dette innebærer navnet ditt, adressen din, e-postadresse og mobilnummer. I bestillingsskjemaet vil du også kunne krysse av for hvordan du ønsker å motta informasjon fra oss. Informasjonen du oppgir ved bestilling av Calanus® Oil vil kun bli brukt for å innfri kjøpskontrakten, i tillegg til de øvrige formålene du har godkjent. Abonnementet kan når som helst pauses eller sies opp ved å kontakte vårt kundesenter på e-post eller telefon.

Nettrakett AS er Calanus Helses digitale partner. De har levert nettsidens tekniske løsning og bistår i tillegg med markedsføring. Nettrakett har tilgang til de personopplysningene som  samles inn fra calanushelse.no. Viskan er Calanus Helses leverandør av e-handelsløsning. Når du bestiller Calanus® Oil i nettbutikken vil informasjonen din lagres direkte i vårt CRM. Vi samler aldri inn betalingsinformasjon fra våre kunder. En egen databehandleravtale regulerer Nettraketts og Viskans tilgang på og bruk av personopplysninger.

 

Nyhetsbrev

Når du bestiller Calanus® Oil vil du også motta vårt nyhetsbrev som sendes ut ca. én gang i måneden. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev ved å besøke Facebook-siden vår. Calanus Helse bruker Mailchimp som nyhetsbrevleverandør, hvor vi oppbevarer e-postlister og sender ut e-poster. Du har når som helst mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på linken nederst i e-posten. Opplysningene dine vil bli slettet fra e-postlisten hvis du melder deg av nyhetsbrevet eller ikke lenger har et aktivt kundeforhold hos oss.

 

SMS og telefon

Ved kjøp av Calanus® Oil kan du velge å motta informasjon og spesielle tilbud via telefon og SMS fra vår hyggelige kundebehandlere. Du kan når som helst trekke samtykket ditt til å bli kontaktet på telefon/SMS ved å kontakte kundesenteret på e-post eller telefon.

 

Informasjonskapsler

På calanushelse.no bruker vi følgende informasjonskapsler/cookies for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Connectio (tilhører Facebook pixel)

 

En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din. Denne inneholder informasjon som IP-adresse, nettleser, operativsystem, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg direkte som bruker. Vi bruker blant annet denne informasjonen til å analysere brukeratferden på våre nettsider, og optimalisere innholdet gjennom testing.

Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan du velge å begrense eller deaktivere cookies i nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen. Vær oppmerksom på at mange nettsider kanskje ikke vil oppleves korrekt dersom du fjerner samtykket til bruk av informasjonskapsler.

 

Google Analytics

Calanus Helse bruker cookies fra Google Analytics for å analysere og forstå hvilke kanaler brukerne kommer fra når de besøker nettbutikken, og atferd på nettstedet. Innsikt i disse analysene gjør at vi kan forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken.

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 26 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet.

Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her. Du kan reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics her.

 

Facebook

Calanus Helse ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring mot vår målgruppe. Ved hjelp av Facebook pixel samler vi inn anonym informasjon som gjør at vi kan tilpasse annonseringen gjennom remarketing. Informasjonen baseres på hvilke sider du har besøkt på calanushelse.no. Hvis du ikke ønsker at Facebook viser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen. Les mer om Facebooks bruk av cookies her.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring