Cookies og personvern

Personvernerklæring

Vi i Calanus Helse er opptatte av personvernet til brukerne på calanushelse.no og våre kunder. Derfor er vi nøye med å følge gjeldende lovverk for å sikre at persondata behandles og oppbevares i tråd med reglene. Denne personvernerklæringen gir informasjon om Calanus Helse sin bruk av personopplysninger.

Vår behandlingsansvarlige er daglig leder Henrik Rødsand. Han kan nås på e-post henrik@calanushelse.no

Alle som bruker calanushelse.no eller er registrert som kunde hos oss har rett til innsyn, retting, begrensning av databehandling, sletting eller overføring av de personopplysningene som Calanus Helse har samlet inn. Henvendelser angående dette kan rettes vår behandlingsansvarlig. Dersom opplysningene behandles i strid med reglene har man rett til å klage til Datatilsynet.


Kjøp av Calanus® Oil

Ved kjøp av Calanus® Oil blir du av kontraktsmessige grunner bedt om å oppgi nødvendige personopplysninger slik at vi kan fullføre ordren og sende deg produktet. Dette innebærer navnet ditt, adressen din, e-postadresse og mobilnummer. Calanus Helse benytter en integrasjon mot 1881 for å gjøre vårt bestillingsskjema enda mer brukervennlig. Hvis du har registrert navn og adresse i 1881 vil du dermed kunne hente disse opplysningene direkte fra 1881 når du bestiller Calanus Oil. 1881 er behandlingsansvarlig for disse opplysningene, og spørsmål om endring og sletting må derfor rettes til dem.

Med grunnlag i en legitim interesse vil vi kunne kontakte deg per telefon eller e-post med nyttig informasjon om ditt abonnement. Dette gjelder kun så lenge det eksisterer et aktivt kundeforhold med deg. Abonnementet kan når som helst pauses eller sies opp ved å kontakte vårt kundesenter på e-post eller telefon.

Nettrakett AS er Calanus Helses digitale partner. De har levert nettsidens tekniske løsning og bistår i tillegg med markedsføring. Nettrakett har tilgang til de personopplysningene som samles inn fra calanushelse.no. Viskan er Calanus Helses leverandør av e-handelsløsning. Når du bestiller Calanus® Oil i nettbutikken vil informasjonen din lagres direkte i vårt CRM. Vi samler aldri inn betalingsinformasjon fra våre kunder. En egen databehandleravtale regulerer Nettraketts og Viskans tilgang på og bruk av personopplysninger.

 

Nyhetsbrev

Når du bestiller Calanus® Oil vil du også motta vårt nyhetsbrev som sendes ut ca. én gang i måneden. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev ved å besøke Facebook-siden vår. Calanus Helse bruker Mailchimp som nyhetsbrevleverandør, hvor vi oppbevarer e-postlister og sender ut e-poster. Du har når som helst mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på linken nederst i e-posten. Opplysningene dine vil bli slettet fra e-postlisten hvis du melder deg av nyhetsbrevet eller ikke lenger har et aktivt kundeforhold hos oss.

SMS og telefon

Ved kjøp av Calanus® Oil kan våre hyggelige kundebehandlere kontakte deg angående ditt abonnement. Du kan når som helst reservere deg mot å bli kontaktet på telefon/SMS ved å kontakte kundesenteret på e-post eller telefon.

 

Informasjonskapsler

På calanushelse.no bruker vi følgende informasjonskapsler/cookies for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Connectio (tilhører Facebook pixel)
  • Bing

En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din. Denne inneholder informasjon som IP-adresse, nettleser, operativsystem, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg direkte som bruker. Vi bruker blant annet denne informasjonen til å analysere brukeratferden på våre nettsider, og optimalisere innholdet gjennom testing.

Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan du velge å begrense eller deaktivere cookies i nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen. Vær oppmerksom på at mange nettsider kanskje ikke vil oppleves korrekt dersom du fjerner samtykket til bruk av informasjonskapsler.

 

Google Analytics
Calanus Helse bruker cookies fra Google Analytics for å analysere og forstå hvilke kanaler brukerne kommer fra når de besøker nettbutikken, og atferd på nettstedet. Innsikt i disse analysene gjør at vi kan forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken.

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 26 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Calanus Helse bruker informasjon fra Google Analytics til å målrette og tilpasse annonser gjennom Googles annonseplattform.

Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her. Du kan reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics her.

Facebook
Calanus Helse ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring mot vår målgruppe. Ved hjelp av Facebook pixel samler vi inn anonym informasjon som gjør at vi kan tilpasse annonseringen gjennom remarketing. Informasjonen baseres på hvilke sider du har besøkt på calanushelse.no. Hvis du ikke ønsker at Facebook viser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen. Les mer om Facebooks bruk av cookies her.

Bing
Ved hjelp av sporingskode fra Bing samler vi inn anonym informasjon som gjør at vi kan tilpasse annonser gjennom remarketing. Informasjonen baseres på hvilke sider du har besøkt på calanushelse.no. Du kan deaktivere cookies fra Bing i nettleseren.

Snapchat
Calanus Helse ønsker å levere relevant annonsering og måle effektiviteten av annonsekampanjene våre. Ved hjelp av cookies på Snapchat samler vi inn informasjon slik at vi kan tilpasse annonsering mot målgruppen vår. Informasjonskapsler brukes for å lagre dine preferanser for blant annet markedsføring, ytelse og analyse med hensikt å bygge en profil basert på interessene dine. Du kan deaktivere cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen.

Google Ads
Calanus Helse bruker Google Ads for å markedsføre Calanus® Oil til en spesifikk målgruppe. Informasjonskapsler i Google Ads brukes i funksjonen konverteringssporing, ved å legge funksjonen til en informasjonskapsel i brukerens datamaskin når vedkommende klikker på annonsen. Dette gjøres for at det skal bli enklere å spore salg og andre konverteringer som er tilknyttet annonsen. Du kan deaktivere cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen.

Trustpilot
Calanus Helse bruker Trustpilot for å gi kunder mulighet til å ytre en produkt- og selskapsvurdering. Informasjonskapslene til Trustpilot brukes for å verifisere ekte kunder, for å sikre oppriktige omtaler fra faktiske kunder. Du kan deaktivere cookies i din nettleser eller endre preferansene dine i kanalen.

Hotjar
Hotjar gjennomfører en anonymisert analyse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Tjenesten bruker blant annet heatmaps og opptak av hvordan nettsiden brukes, slik at Calanus Helse kan få et innblikk i hva våre besøkende er opptatt av og eventuelle mangler og problemområder vi kan forbedre. Du kan deaktivere cookies i din nettleser eller endre preferansene dine om ønskelig.

 

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten