Vi ønsker at du skal få prøvd Calanus® Oil

 Bestill nå og få 56% rabatt på første forsendelse

Calanus oil logo
  • Tredje generasjons omega-3
  • Laget av Havets røde rubin – Raudåte
  • Høstes utenfor kysten av Nord-Norge
  • Foredles uten bruk av kjemikalier
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon**
  • Inneholder vitamin D
Bilde av calanus oil eske
Bilde av Dagny Boine

“Jeg er en kvinne på 58 år fra Karasjok. Har slitt med høyt kolesterol, og det siste året en smertefull hofte. Til tross for smerter er jeg i en aktiv jobb, og går til og fra jobb hver dag. I tillegg går jeg turer med hunden min.

Sommeren 2016 mottok jeg min første prøvepakke med Calanus® Oil, og har brukt det siden da. Det å ta et omega-3 tilskudd har vært veldig positivt for meg, og jeg føler at energien har økt samtidig som at jeg er blitt mykere i ledd og muskler på grunn av økt fysisk aktivitet. Kolesterolnivået er nå på tur ned, og jeg føler at formen er bedre. Aktive dager gjør at jeg også sover bedre.

Det er veldig viktig for meg at råstoffet til produktet høstes utenfor norskekysten og oljen er produsert i Nord-Norge. Jeg anbefaler Calanus® Oil på det varmeste.”

– Dagny Boine, Karasjok

Les flere tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring