Havet har blitt mer og mer forurenset av miljøgifter og mikroplast de siste årene. Det marine dyreriket er påvirket i stor grad, noe som også går utover oljen vi får fra sel og fisk.

Torsken lever lenge nok til å akkumulere miljøgifter gjennom livet sitt, og disse miljøgiftene legger seg også i leveren, som er råstoffet til tran. Dette gjelder også fiskeolje utvunnet av sardin og ansjos. Derfor må tran og fiskeolje gjennom renseprosesser på høye temperaturer som naturligvis også påvirker virkestoffene.

Calanus® Oil utvinnes av hoppekrepsen raudåte. Raudåtas naturlige livssyklus varer bare i omkring 1 år og den rekker derfor ikke akkumulere miljøgifter. Vi trenger derfor ikke rense raudåteoljen på høye temperaturer, og på den måten beholder vi mange av naturens helt unike egenskaper. Blant annet antioksidanten Astaxanthin.

Derfor bør du bytte ut fiskeolje med Calanus® Oil

Det er Astaxanthin som gir oljen den dype rødfargen. Dette er en kraftig antioksidant som fungerer som en solbeskyttelse for raudåta når den stiger opp til havoverflaten på våren. Astaxanthin angriper aktivt oksygen og forhindrer oksidasjon i oljen.  I Calanus® Oil utnyttes dette som en naturlig stabilisator, og det er naturens egen måte å sørge for at oljen har en frisk og god kvalitet, som holder lenge.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring
Som sett hos: