Fra september 2017 har Calanus Helse inngått en treårig sponsoravtale med Norges Volleyballforbund. Dette samarbeidet støtter det frivillige arbeidet innenfor Norsk volleyball, en idrett som preges av glede, helse og fellesskap.

– Vi er veldig fornøyde med å ha inngått denne avtalen, og vi ser fram til å komme i gang med samarbeidet, forteller daglig leder i Calanus Helse Henrik Rødsand.

Norges Volleyballforbund ble stiftet i 1946 og består av 330 klubber og 21.000 medlemmer over hele landet. Volleyballforbundets formål er å fremme volleyballidretten i Norge og arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Bilde av volleyball
Volleyball og sandvolleyball
Norges Volleyballforbund har ansvar for to idrettsgrener; volleyball og sandvolleyball. Det organiseres serier, med eliteserien som den øverste, og med flere divisjoner under.

Gjennom samarbeidsavtalen med Norges Volleyballforbund får også volleyballspillere i eliteserien, både på dame- og herresiden, Calanus® Oil som er et godt supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

– Riktig ernæring henger nøye sammen med gode prestasjoner. Volleyballforbundet har begynt utviklingen av en ernæringsfilosofi, og Calanus Helse er gjennom sine produkter en naturlig og ønskelig samarbeidspartner i denne strategien, sier president i Norges Volleyballforbund Eirik Sørdahl.

Godkjent av Informed Sport
Calanus® Oil er et kosttilskudd som er godkjent og sertifisert av Informed Sport som gir garantier for at oljen er testet og garantert fri for forbudte stoffer, definert av World Anti-doping Agency (WADA). Det betyr at alle idrettsutøvere trygt kan bruke oljen som et godt og potent tilskudd av omega-3.

– Vi i Calanus Helse er meget tilfreds med å ha blitt en støttespiller for norsk volleyball. Vi håper at vårt bidrag vil gjøre en forskjell i utvikling av unge idrettsutøvere – både i bredde og elitesatsing. Vi ønsker lykke til fremover! avslutter Rødsand.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring