Derfor bør du bytte ut fiskeolje med Calanus® Oil

Fiskeolje har tradisjonelt vært en viktig kilde til Omega-3, men det er grunner til at du bør vurdere å bytte til Calanus® Oil.

Calanus® Oil er et nytt og unikt naturprodukt fra Norge. Produktet utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte (Calanus finmarchicus), verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs!

Raudåte høstes på en bærekraftig måte i rene kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi utviklet av Calanus AS.

 

Unik sammensetning

Oljen i raudåte – Calanus® Oil – utvinnes og foredles uten bruk av kjemikalier slik tilfellet ofte er med marine oljer, for eksempel fiskeolje.

Calanus® Oil har en unik sammensetning ved at omega 3-fettsyrene er bundet i ester-form til langkjedete umettede fettalkoholer. Dette gjør at produktet har noen virkelig spennende egenskaper som ikke finnes i “vanlige” omega 3-produkter.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som Norges mest potente omega-3 olje!

Biotilgjengelighet av Calanus® Oil hos mennesker

Calanus® Oil er en attraktiv og sjeldent sterktvirkende kilde til omega-3, med helseegenskaper vi ennå ikke aner grensene for. Det er liten tvil om at den også i fremtiden vil fortsette å overraske – det røper de siste forbløffende forskningsresultatene, blant annet der Calanus® Oil beviselig gir et dobbel så høyt opptak av de gode nyttestoffene vi finner i oljen, sammenlignet med tradisjonell fiskeolje.

Vår marine olje består i hovedsak av voksester, som er en kjemisk forbindelse bestående av en omega-3-fettsyre bundet til en fettalkohol. Hittil har man trodd at menneskekroppen ikke kunne fordøye denne type voksester, samtidig har prekliniske forsøk vist at Calanus® Oil har hatt helsefremmende effekt på forsøksdyr. Hadde man tatt feil hele tiden?

 

Utvikler forståelsen av menneskekroppen

Kunne de flerumettede omega-3-fettsyrene tas opp i blodet og nyttiggjøres av menneske, som er sagt å mangle riktige enzymer til fordøyelse av slike voksester? Dette var utgangspunktet for gjennomføringen av et studie på menneske ved en velrennomert forskningsinstitusjon i USA våren 2015. To grupper inntok en dose av henholdsvis Calanus® Oil og fiskeolje. Deretter ble nivået av omega-3-fettsyrer i blodet målt regelmessig over 72 timer.

Dette viser resultatene

  • Calanus® Oil fordøyes og absorberes i blodet til mennesket.
  • Calanus® Oil gir et dobbelt så høyt opptak av EPA sammenlignet med fiskeolje.

 

graf av calanus oil og lovaza fiskeolje

Studiet bekrefter at voksester fordøyes av mennesket, og at flerumettede fettsyrer fra Calanus® Oil tas bedre opp enn når de foreligger i fiskeolje. Fettsyrene i Calanus® Oil frigjøres sent i fordøyelsen, men tas likevel effektivt opp i nedre deler av tarmsystemet. En raskere vekst i konsentrasjonen av omega-3 i blodet over de første 48 timene ble påvist hos gruppen som inntok Calanus® Oil. Dette er blant noen av grunnene til at man kaller Calanus® Oil for tredje generasjons omega-3 olje.

En unik marin olje som altså gir dobbelt så effektivt opptak av de flerumettede fettsyrene, sammenlignet med etylester av fiskeolje.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring