Det er forskjell på kilder til Omega 3

Fiskeolje har tradisjonelt vært en viktig kilde til Omega-3 fettsyrer, men det grunner til at du bør vurdere å bytte til Calanus® Oil.hoppekreps

Calanus® Oil er et nytt og unikt naturprodukt fra Norge. Produktet utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte (Calanus finmarchicus), verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs!

Raudåte høstes på en bærekraftig måte i rene kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi utviklet av Calanus AS.

Oljen i raudåte – Calanus® Oil – utvinnes og foredles uten bruk av kjemikalier slik tilfellet ofte er med marine kilder til Omega-3, som for eksempel fiskeolje fra laks eller torsk. Calanus® Oil har en unik sammensetning ved at Omega 3-fettsyrene er bundet i ester-form til langkjedete umettede fettalkoholer. Dette gjør at produktet har noen virkelig spennende egenskaper og fordeler som ikke finnes i “vanlige” Omega-3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist “superomega”! Les mer om forskjellene på omega-3 fra fisk, krill og raudåte her.

Bestill 2 måneders forbruk for kun 199,-

Les tilbakemeldinger fra kunder som bruker Calanus® Oil

Opptak og frisetting av omega-3 fra Calanus® Oil hos menneske

Omtalen er skrevet av Kurt Tande, professor i marin biologi og gründer av Calanus.

Et sammenlignende forsøk på akutt opptak av Calanus® Oil og fiskeolje (Lovaza) er blitt gjennomført ved det velrennomerte forskningsinstituttet Mèrieux NutriSciences i USA våren 2015.
To grupper inntok en dose av EPA og DHA av henholdsvis Calanus® Oil (416 mg) og fiskeolje (840 mg). Deretter ble nivået av EPA og DHA i blodet målt regelmessig over 72 timer. (* i grafen angir måletidspunkt).

Opptaket av DHA er sammenfallende, mens de målte verdiene av EPA viser seg å være betydelig høyere ved inntak av Calanus® Oil!

Figuren viser at:

  • Calanus® Oil fordøyes og absorberes i blodet hos menneske
  • Personene som fikk Calanus® Oil tar opp signifikant mer EPA enn de som fikk fiskeolje, selv om mengden av EPA som ble gitt i form av Calanus® Oil var halvparten av mengden gitt i form av Lovaza fiskeolje
  • Plasmakonsentrasjonen av EPA når et maksimum etter ca 12 timer hos personene som fikk Calanus® Oil, mens den flater ut allerede etter 6 timer hos pasientene som fikk Lovaza fiskeolje

Denne forskjellen tyder på en mer vedvarende frisetting av EPA fra voksesteren i Calanus® Oil, sammenlignet med frisettingen av EPA fra etylesteren i Lovaza fiskeolje. Den kortere omega-3 fettsyren stearidonsyre er rikelig tilstede i Calanus® Oil og kan effektivt omdannes til EPA. Det høye opptaket av EPA kan være et resultat av kombinasjonen av vedvarende frisetting av EPA fra voksesteren i tillegg til omdanning og frisetting av stearidonsyre.

Opptaksgraf

EPA, DHA, Omega 3 tilskudd. Vi mener at kapslene med Calanus® Oil er et naturlig førstevalg med en rekke fordeler når man skal velge det beste Omega 3 tilskuddet. Gjør en test og kjenn på fordelene.

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

PRØV I 60 DAGER FOR KUN 199,-

Deretter 2 esker annenhver mnd. til 229,- per eske. Ingen bindingstid. Vi spanderer frakten!

  • Norges mest potente Omega-3
  • Høstet og foredlet i Nord-Norge
  • Foredlet uten bruk av kjemikalier

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

  • Ja, takk jeg vil benytte meg av dette tilbudet! Jeg har lest og godkjent kjøpsbetingelsene.
  • Bestill Calanus® Oil
*Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Bidrar til normal hjernefunksjon ved inntak av minimum 250 mg DHA per dag.