Bilde av Arne
“Jeg er 62 år og har i flere år hatt store utfordringer med høyt blodtrykk og diabetes 2. I tillegg har jeg hatt en vektøkning gjennom flere år.

Etter at vekten nådde 150 kilo sa jeg selv stopp. Begynte å orientere meg om slankeoperasjon og fikk innvilget oppfølging gjennom to år, før en eventuell operasjon kunne foretas.

Under denne oppfølgingen, både gjennom ernæringsfysiolog, diabetessykepleier og leger, innså jeg snart at dette ikke var noen quick fix. Man måtte selv ta grep.

 – Calanus® Oil fanget min interesse av to grunner. De samarbeidet med Universitetssykehuset i Tromsø med gode resultater. I tillegg hevdet de at Calanus® Oil bidro til mer energi i hverdagen. Det siste var viktig med tanke på vektreduksjon.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse
Jeg begynte med 2 kapsler Calanus® Oil hver dag, og har fortsatt med det. Det tok bare noen uker før jeg merket betydelig bedring i formen. Når man et så overvektig som jeg var, merker man raskt når kroppen begynner å fungere igjen. Ble ganske overrasket da bukfettet minket så fort etter oppstart.

Med endring av kost og trening var resultatet merkbart. Etter hvert gikk vekten sakte men sikkert ned, i dag har jeg kvittet meg med 40 kilo. Og jeg stopper ikke der.

Jeg er i dag i mitt livs form. Har avbestilt slankeoperasjonen. Fortsetter å bruke Calanus® Oil, jeg tror det var det som fikk puffet meg i gang.

Jeg ser frem til flere aktive år fremover. Jeg er skeptisk til mye av det som vi får servert av både naturprodukter og vidunderkost, men er glad Calanus Helse henviste til seriøs forskning og resultater. Det gjorde at jeg fattet håp. Har ingen problemer med å anbefale Calanus® Oil.”

– Arne Andersen Bäckström, Ålesund

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring