Bilde av hender som former et hjerte

Derfor er Calanus® Oil en superomega

Har Calanus® Oil samme egenskaper som andre marine oljer? Finnes det noen skjulte superkrefter i denne nye oljen fra raudåte? Fettsyrene i Calanus® Oil har en helt annen kjemisk struktur enn andre omega-3 oljer, noe som gjør den til Norges mest potente omega-3.

Calanus® Oil virker bedre enn andre marine oljer

I forskningslitteraturen er det eksempler på at også andre marine oljer kan ha noen av de samme virkningene som Calanus® Oil. I forsøkene i Tromsø ble derfor oljen fra raudåte sammenlignet med andre, viktige marine fettsyrer. Det viste seg at Calanus® Oil virket vesentlig bedre enn en annen høykvalitetsolje.

Aktiverer viktige sensorer i fordøyelsessystemet

En av de viktige, bakre tarmsensorene heter GRP120. I det velrennomerte tidsskiftet Nature ble det nylig påvist at GRP120 må aktiveres for at kroppen skal fungere optimalt. Dersom disse tarmsensorene er defekte vil kroppens normale regulering av stoffskiftet bli svekket.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Derfor er Calanus® Oil en superomega

Calanus® Oil har en helt unik kjemisk struktur. Effekten av denne langkjedete sammensetningen kan føre til at den ta lengre tid for kroppen å fordøye. Oljen blir med andre ord tatt opp senere i fordøyelsessystemet, noe som fører til at den rett og slett kommer i bedre kontakt med de viktige, bakre sensorene i fordøyelsen. Dette kan være grunnen til at fettsyrene til raudåteoljen har større effekt enn lignende oljers fettsyrer som blir frigjort tidligere i fordøyelsessystemet. Calanus® Oil har altså noen virkelig spennende egenskaper som ikke finnes i “vanlige” omega 3-produkter, og det er derfor den omtales som kortreist superomega.

Calanus® Oil inspirerer ny behandlingsform mot diabetes

GRP120 aktiveres av to viktige, marine fettsyrer, og når disse kommer i kontakt med bakre del av tynntarmen frigjøres hormoner som styrer og regulerer stoffskiftet i kroppen. Men dette gjelder kun dersom fettsyrene blir tilført i bakre deler av tarmen og i tykktarmen, ikke i fremre del. På bakgrunn av denne oppdagelsen har forskere foreslått en ny doseringsmåte. Behandlingsmetoden vil være å tilføre og plassere marine fettsyrer målrettet til bakre del av tarmen. Det er grunn til å tro at de essensielle fettsyrene i Calanus® Oil når dit på en naturlig måte rett og slett ved å spise våre kapsler.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring