Bilde av Calanus kapsler på skjellstrand

Den røde fargen: Ikke et salgstriks

Alle trinn i en industriell foredlingsprosess – og spesielt der man inkluderer høy temperatur – kan redusere opprinnelige gode effekter og kvaliteter til et produkt. Typiske fiskeoljer – med sel- og hvalolje spesielt – må gjennom en renseprosess for miljøgifter der oljen varmes opp til 200 grader. Oljen fra raudåta trenger ikke slik røff behandling.

Vi er stolte av å kunne si at Calanus® Oil i kapsler er identisk med hvordan oljen fremstår fra naturens side, og den røde fargen bidrar faktisk til å forenkle foredlingen.

Akkurat nå har vi et kampanjetilbud på Calanus® Oil – prøv produktet i 60 dager for bare 199,–

Raudåta befinner seg på et av det laveste nivåene i havets næringskjede og har en generasjonstid på bare 1 til 1,5 år. Dette gjør at den i utgangspunktet samler miljøgifter i svært liten grad. Derfor trenger ikke vi å rense vår olje på samme måte som mange andre marine oljer. Vår olje holder seg faktisk langt under både nasjonale og internasjonale grenseverdier.

Naturens egen solkrem
Raudåte oppholder seg nær havoverflaten, og er derfor eksponert for sollys. Den produserer selv det røde fargestoffet astaxanthin som solbeskyttelse og konserveringsmiddel. Fargen er altså ikke en tilsatt matfarge eller salgstriks, men naturens egen beskyttelse mot harskning.

Rødfargen følger med i vår olje under hele produksjonsprosessen. Som en konsekvens av dette er Calanus® Oil naturlig meget stabil mot harskning selv etter produksjon og i ferdige pakker. Hvis vi legger en av våre kapsler i sollys, vil du se at fargen tapes etter hvert. Først når oljen begynner å bli blank, er astaxanthinet «brukt opp» og oljen kan harskne. Calanus® Oil er som naturen selv har laget den.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring