Må bemanne opp og bygge ny fabrikk for å møte etterspørselen

Henrik Rødsand holder et brett med Calanus OilDen store etterspørselen gleder Henrik Rødsand, daglig leder i Calanus Helse AS.

– Vi har måttet øke bemanningen for å møte trykket av abonnenter som jevnlig får sine forsendelser med Calanus® Oil, forteller Rødsand.

Vi har alltid vært klar over at oljen fra hoppekrepsen raudåte er et godt alternativ til andre omega-3 produkter på markedet. At nordmenn skulle trykke oljen til hjertet og anbefaler kosttilskuddet videre til venner og bekjente er vi ikke overrasket over, fortsetter han.

Morselskapet Calanus AS fremstiller produktet. De merker også stor interesse og økt etterspørsel internasjonalt, og er glade for at den nye fabrikken snart er klar.

– Frem til nå har oljen vært produsert i leide lokaler i Tromsø, men for å møte den økte etterspørselen nasjonalt og internasjonalt bygger Calanus AS nå ny fabrikk i Vesterålen, forteller Snorre Angell, driftsdirektør  i Calanus AS.

Calanus® Oil er en ny omega-3 fra det lille krepsdyret raudåte. Raudåta er vår største fornybare ressurs som høstes fra det kalde Norskehavet. Calanus® Oil er så naturlig ren at den ikke trenger å renses. Dette medfører at ingen bestanddeler i oljen går tapt på vei fra det kalde arktiske havet utenfor Nord-Norge til deg som kunde.

Jeg er opptatt av et liv i balanse. Jeg har brukt Calanus® Oil siden høsten 2019 og er veldig fornøyd med både produktet og den effekten det gir meg. Her kan du se video med Camilla.

– Camilla Fuglesang Eide, yogalærer

Kapsler med Calanus Oil fra hånd til hånd

Norges nye omega-3

Calanus® Oil inneholder essensielle omega-3 fettsyrer, vitamin D, astaxanthin og steroler.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten